GALİP SAYILIR BU YOLDA MAĞLUP!

GALİP SAYILIR BU YOLDA MAĞLUP!

Dünkü referandumda Şanghay’daki Türkler’in yüzde 81, Muğla’daki hemşehrilerimin yüzde 69 oranında HAYIR dediği ortaya çıktı, fakat Türkiye genelinde yüzde 51 EVET çıktığı için, Demokrasiyi özümsemiş bir Vatandaş olarak, tabii ki yeni Anayasanın Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

“Tek Adam Anayasası” için yapılan bu Halk oylamasında, neden HAYIR dememiz gerektiğini, dilim döndüğünce anlatmaya ve bu doğrultuda makul görüş beyan eden aydınların yazılarını sizlerle paylaşmaya çalıştım.

Ancak madem ki Milletimizin yarıdan bir fazlası EVET dedi, beis yok, ben yine kaldığım yerden Türkiye’nin kalkınmasına hizmet etmeye devam edeceğim.

Karakterim gereği, hayata her zaman bardağın dolu kısmından bakarım.

Sonuç hayır çıksaydı, Ülkemizin yaşadığı tüm sıkıntıların müsebbibi olarak hayır’cıları hedef göstereceklerdi, öyleyse bugün itibariyle artık önlerinde bir engel kalmadı demektir.

Eğer propagandalarında söyledikleri gibi, bu tek adam anayasası ile Türkiye’yi muasır medeniyetlere ulaştırırlarsa, demokrasimizi ve ekonomimizi geliştirip, Milletimizin refahını artırırlarsa, terörün kökünü kazırlarsa ve biz HAYIR’cıların da en az EVET’çiler kadar Türkiye sevdalısı yurttaşlar olduğumuzu unutmazlarsa, ben bunlardan sadece mutluluk duyar, Allah razı olsun derim.

Naçizane yürüttüğüm HAYIR kampanyasında ben kaybetmiş olsam da, yüzde 85 gibi yüksek bir katılım oranına ulaşan Türk Demokrasisi kazanmıştır.

Velhasılı ben, 59 yaşında, sorumluluk sahibi bir Türk Vatandaşı olarak, görevimi yerine getirmenin ve hayatım boyunca olduğu gibi, evimin önünü temiz tutmanın huzuru içindeyim.

Ne demiş şair; “galip sayılır bu yolda mağlup!”

Selam ve sevgilerimle.

Zafer KARADAĞ
www.harclik.net
17 Nisan 2017, Şanghay

ZaferKaradag hakkında

www.harclik.net www.karya.biz www.gen-turk.com Email: zaferkaradag@gmail.com Cep / Whatsapp: +86-131-2753 7434 Skype / Wechat: zaferkaradag
Bu yazı Yazılarım kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.