ŞANGHAY’DA “DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ”

ŞANGHAY’DA “DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ”

Bugün Şanghay Başkonsolosluğu’muzun düzenlediği “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” anma törenine katıldık.

Tam bir yıl önce bugün, darbe yapmaya kalkan ve gözlerini kırpmadan Türkiye’yi uçurumun kıyısına götüren Fetö’cü hainlerin gerçek yüzü ile karşı karşıya gelmiştik!

O ihanet gecesinde Fetö’cülerin kanlı emellerine ulaşmasına engel olan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Atatürkçü ve Türkiye Cumhuriyeti’ne yürekten bağlı şerefli subaylarına ve ellerinde bir sapan dahi olmaksızın vücutlarını tankların önüne atarak Demokrasimize sahip çıkan Aziz Milletimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum.

Fetö’yü güçlendirerek Milletimizin başına musallat eden ve bu yüzden 15 Temmuz ihanetinin de vicdani sorumluluğunu taşıyan AKP, eğer bu anlamlı günde, bir yıldır göster(e)mediği özeleştiri erdemini gösterebilse ve kendi içindeki Fetö’cüleri ifşa ederek yargıya teslim etseydi, işte asıl o zaman en anlamlı ve kıymetli kutlamayı yapabilirdik.

Ancak verdikleri beyanatlardan görüldüğü üzere, hakimlerin, savcıların, subayların, profesörlerin, doktorların, işadamlarının, işçilerin ve memurların içindeki binlerce Fetö’cüyü şıp diye bulan ve sırf evinin elektrik faturasını Fetö’nün bankasından yatırdı diye öğretmenleri bile hapse atan AKP, yani, hani şu; “ne istediler de vermedik?” diye Fetö’ye sundukları akıl almaz desteği övünerek haykıran siyasetçilerin partisi, kendi içinde hiç Fetö’cü bulunmayan, pir-ü pak bir parti olduğu safsatasıyla bizi değil ama kendini kandırmaya bugün de devam ediyor.

3 Temmuz Fetö kumpası nedeniyle büyük acılar çekmiş olan biz Fenerbahçeliler, dirayetli ve güçlü duruşumuzla birlikte, o hainlere boyun eğmeden nasıl mücadele edilmesi gerektiğini de tüm Türkiye’ye, dolayısıyla AKP’lilere de öğrettik, dolayısıyla onların işi bizden çok daha kolay olacaktır, yeter ki istesinler!

15 Temmuz 2016 darbe girişiminde şehadet şerbetini içen tüm Şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi de minnet ve hürmetle anıyor, o gün bir kez daha parti farkı gözetmeksizin ortaya konulan Milli birlik ruhunun güçlenerek devam etmesini yürekten diliyorum.

Selam ve sevgilerimle.

Zafer KARADAĞ
www.harclik.net
15 Temmuz 2017, Şanghay

ZaferKaradag hakkında

www.harclik.net www.karya.biz www.gen-turk.com Email: zaferkaradag@gmail.com Cep / Whatsapp: +86-131-2753 7434 Skype / Wechat: zaferkaradag
Bu yazı Yazılarım kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.