İNANIN ÇOCUKLAR!


İNANIN ÇOCUKLAR!

Bugün müstehzi bir yüz ifadesiyle bana sordular; “Fenerbahçe ligin 16. sırasına düştü, ne hissediyorsun?” diye, ben de şöyle yanıt verdim:
– “Matematiksel olarak aksi kanıtlanmadığı sürece, benim için 2018-19 Lefter liginin tek şampiyonluk adayı hala Fenerbahçe’dir! İkinci olup Şampiyonlar Ligi’ne katılsak bile, benim sevincim buruk olur.”

Sevgili Renkdaşlar, 111 yıllık Fenerbahçe çınarının, bizim umut ve güvenimize her zamankinden daha fazla ihtiyacı varken, karalar bağlayıp enseyi karartmanız Çubuklu’ya fayda değil zarar verir.

Ayrıca Fenerbahçe’nin başarısına kendisi bile inanmayan taraftarın, çoğu yeni transfer olan futbolculardan Fenerbahçe ruhu ile mücadele etmelerini beklemeye hakkı olabilir mi?

Şunu asla unutmamalıyız ki; “Hep destek, tam destek!” büyük Fenerbahçe Taraftarı için bir slogan değil, takımına koşulsuz desteğini anlatan bir ifade, bir yaşam biçimidir.

Usta şairin dediği gibi;
“Çocuklar inanın, inanın çocuklar,
Güzel günler göreceğiz, güneşli günler.”

Ben buna yürekten inanıyorum, siz de kovun karamsarlıklarınızı, inadına daha sıkı sarılın umuda ve inanca, Fenerbahçe aşkımız bunu fazlasıyla hakediyor!

Sarı-Lacivert selam ve sevgilerimle.

Zafer KARADAĞ
www.harclik.net
11 Kasım 2018, Taşkent

ZaferKaradag hakkında

www.harclik.net www.karya.biz www.gen-turk.com Email: zaferkaradag@gmail.com Cep / Whatsapp: +86-131-2753 7434 Skype / Wechat: zaferkaradag
Bu yazı Yazılarım kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.