23 NİSAN MİLLİ EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU VE MUTLU OLSUN!

23 NİSAN MİLLİ EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU VE MUTLU OLSUN!

Lütfen hatırlayın;

▪ Josef STALİN
Rusya’nın tek hâkimiydi. 2. Dünya Savaşı’ndan önce ve savaş esnasında milyonlarca Rus’u katletti. Ardından gelen Nikita Kuruşçev Stalin’in anıt mezarını yıktırıp, O’nu sıradan ölülerin gömüldüğü arka bahçeye nakletti. Mezarına giden yok, ismini duyan Rus başını çevirir.

▪ Winston CHURCHİLL
İngiltere’ye 2. Dünya Savaşı’nı kazandırdı. “Eşcinsel olduğunuzu iddia ediyorlar, ne diyeceksiniz? diyen muhabire, “İngiltere’yi k*ç*mla değil, aklımla yönetiyorum!” diyecek kadar kurnazdı. Savaştan sonra ilk seçimde kaybetti. Mezarını ziyaret eden yok.

▪ Franklin ROOSEVELT
ABD tarihinin en önemli üç başkanından birisi. “Düşmanlarımız top tüfek üretiyor, biz buzdolabı!” diyerek cumburlop Amerika’yı Dünya Savaşına soktu. Amerikan halkı savaşa katılmayı reddediyordu. New York’ta Hyde Park’a defnettiler. Her gün köpeğini gezdirip, patlamış mısır yiyen Amerikalılar geçiyor önünden. Bir Amerikalı’yı çevirin sorun, hatta fotoğrafını gösterin. “Eski Hollywood starı mı?” diye espri patlatabilir.

▪ Benito MUSSOLİNİ
İtalyan diktatörü.. İtalyan halkı O’na tapıyordu. İtalya’nın sonunu hazırladı. Bir avuç faşist dışında türbesine giden yok. Bir İtalyan’ı çevirin sorun. Adını duyunca, gözlerindeki nefreti fark edeceksiniz.

▪ Hitler’i hiç yazmıyorum! Adı bile yetiyor..

Adlarını saydığım liderler yirminci yüzyılın akışını değiştirip, yaşarken milyonları peşlerinden sürükleyen dünya liderleriydiler. Tarihin tozlu sayfalarında unutulup gittiler.

Dünya’da ölümünün üzeriden 82 yıl geçmesine rağmen, her geçen gün daha çok özlenen, -her yıl giderek artan- milyonlarca sevenini huzuruna getirebilen tek “lider” var;
▪ Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu vesileyle;

Atam’ın aziz Milletimize ve sevgili çocuklarımıza armağanı olan 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramımız ve de Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 100. yılı kutlu ve mutlu olsun.

Sevgili Çocuklar, evet bugün sizin bayramınız ama bu Corona illeti yüzünden mutlaka evde kalmalısınız, hem kendi sağlığınız, hem de ailenizin sağlığı açısından çok önemli olan bu fedakarlığı sizi çok seven ailelerinize ve Milletimize çok görmeyin lütfen.

Coronadan ırak, sağlıklı ve huzurlu günler ve de mutluluk dolu nice bayramlar diliyorum.

Selam ve sevgilerimle.

Zafer KARADAĞ
www.harclik.net
23 Nisan 2020, Taşkent

ZaferKaradag hakkında

www.harclik.net www.karya.biz www.gen-turk.com Email: zaferkaradag@gmail.com Cep / Whatsapp: +86-131-2753 7434 Skype / Wechat: zaferkaradag
Bu yazı Yazılarım kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.