BU VİDEO EZBERLERİNİZİ BOZACAK!

BU VİDEO EZBERLERİNİZİ BOZACAK!

Videoyu izlemeye başlamadan önce deriiiin bir nefes almanızı ve başka bir şey düşünmeden konsantre olmanızı tavsiye ederim.

Aylardır Corona ile ilgili okuduklarınızı, izlediklerinizi, dinlediklerinizi ve inandıklarınızı tekrar gözden geçireceğiniz, adeta ezber bozan bir video bu.

Videoda Dr. Judy Mikovits’in anlattıkları arasında etkilendiğim pek çok ayrıntı var ama listemin ilk sırasına, videonun sonlarında doktorların doktorlara verdikleri mesajı koydum.

İşte o video: www.facebook.com/Manolya.Hicran.Akkose/videos/10158549060750680/

Lütfen Ocak ayını hatırlayın; Türkiye, Corona felaketini yaşayan Çin’deki gelişmeleri “çekirdek çitleyerek” yani umursamadan izlerken, ben kaleme alıp paylaştığım 20’den fazla yazıda iki önemli uyarıda bulundum;

1- “Sağlık açısından gördüklerimiz henüz bir kartopu, çığ arkadan geliyor” dedim, keşke yanılan ben olsaydım ama tablo ortada… An itibariyle (13.05.2020, TSİ saat 18:15) Dünyanın 195 ülkesine yayılan Corona pandemisi kapsamında kayıtlara geçen toplam;
-vaka sayısı : 4.379.611
-can kaybı : 294.593
-iyileşenler : 1.624.284
Bu korkunç tabloya rağmen, videoyu izleyince, normalleşmeden sonraki beklentiler yüzünden benim tahminimden bile büyük bir çığın tehlikesiyle karşı karşıya olduğumuzu gördüm.

2- “Ekonomi açısından yaşadığımız zorlukları, Coronanın sebep olduğu bir deprem olarak kabul edelim ama asıl hazırlanmamız gereken arkadan gelecek olan tsunamidir.” sözüm hala geçerli.
Size basit bir örnek vereyim; Ocak ayında Çin’de yaşanan felakete bakarak, “Corona sayesinde Türkiye’nin ihracatı artacak” diye beyanat veren Bakanlarımızı göreniniz olursa, sorun bakalım şu habere ne diyorlar;
-“Koronavirüs etkisinin kuvvetli bir şekilde hissedildiği Nisan ayında ihracatımız, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 41,38 gerileyerek 8,99 milyar dolar olarak gerçekleşti. İthalat ise yüzde 28,31 gerileyerek 12,96 milyar dolar oldu.”

Velhasılı zor günleri geride bıraktık, daha zor günler bizi bekliyor!

Allah yardımcımız olsun.

Selam ve sevgilerimle.

Zafer KARADAĞ
www.harclik.net
13 Mayıs 2020, Taşkent

ZaferKaradag hakkında

www.harclik.net www.karya.biz www.gen-turk.com Email: zaferkaradag@gmail.com Cep / Whatsapp: +86-131-2753 7434 Skype / Wechat: zaferkaradag
Bu yazı Yazılarım kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.