HEM CORONADAN, HEM DEĞİL…


HEM CORONADAN, HEM DEĞİL…

Malumunuz Dünyada Corona yüzünden ateş düşen milyonlarca evde çok büyük acılar yaşanıyor…

Artık sıradan bir istatistiki bilgiye dönüşen tabloya göre, 22 Haziran 2020 Pazartesi günü (TSİ) saat 20:00 itibariyle Corona virüsü kapan hastaların sayısı 9 milyonu geçti, canından olan kurbanlar ise yarım milyona yaklaştı.

Bugün Özbekistan’da açıklanan talihsiz bir ölümün sebebi ise, hem Corona, hem de Corona değil.

Cumartesi günü Moskova-Taşkent uçağıyla gelen tüm yolcular gibi, 42 yaşındaki bir Özbek kardeşimiz de, 14 gün zorunlu misafir edileceği Taşkent yakınlarındaki karantina merkezine götürülmüş.

Kalacağı odanın 4 kişilik olduğunu görünce itiraz eden adam, kendisinde bazı Corona virüsü belirtileri olduğunu, bu yüzden odadaki 3 kişiye bulaştırmak istemediğini, dolayısıyla tek kalmak istediğini söylemiş.

Bunu duyan idareciler de hemen onu tek kişilik bir odaya almışlar ve tüm yolcularla birlikte CoViD-19 testine tabi tutmuşlar.

Ne varki, ağır bir travma geçirmekte olan adam, kendisine verilen yemekleri de yemeden içmeden geçirdiği 24 saatin ardından ve iki gün sonra çıkacak test sonuçlarını dahi beklemeye gerek görmeden, odasındaki klimanın borusuna geçirdiği çarşafla kendini asarak, hayatına son vermiş…

Sevgili Dostlar, intihar, affı olmayan çok büyük bir günahtır, çünkü yüce Yaradan diyor ki; “size verdiğim can benim emanetimdir, ne zaman alacağıma da ben karar veririm.”

Allah taksiratını affetsin…

Haftaya böyle bir şokla başlamak çok kötüydü ama meğer beterin de beteri varmış!

Bugün gelen ikinci haber, acılı yürekleri bir kez daha dağladı…

Açıklanan sonuçlara göre, zavallı adamın CoViD-19 PCR testi pozitif değil, negatif çıkmış!

Yani, bazı belirtilere bakarak Coronaya yakalandığına kendini inandıran adamcağız, o kahrolası virüsün yapamadığını kendi elleriyle yapıp, bu Dünyadan göçüp gitmiş…

Bir insan, hiç tanımadığı biri için gözyaşı döker mi? Ben hem ağladım, hem Allahım affetsin diye dua ettim.

Lütfen siz de Coronaya kurban verdiğimiz 471.770 kişiden dualarınızı esirgemeyin.

Virüslerden ırak, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.

Selam ve sevgilerimle.

Zafer KARADAĞ
www.harclik.net
22 Haziran 2020, Taşkent

ZaferKaradag hakkında

www.harclik.net www.karya.biz www.gen-turk.com Email: zaferkaradag@gmail.com Cep / Whatsapp: +86-131-2753 7434 Skype / Wechat: zaferkaradag
Bu yazı Yazılarım kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.