ORTAK BİLDİRİ, ORTAK SORUMLULUK


TBMM Ortak BildirisiTBMM Ortak Bildirisi (Ing)ORTAK BİLDİRİ, ORTAK SORUMLULUK

Sevgili Dostlarım,

Benim jenerasyonum 12 Mart’ı ve 12 Eylül’ü de yaşadığı için, darbe girişimi nedeniyle Cuma gecesi Türkiye’nin ne kadar büyük bir tehlike atlattığını ve Demokrasimizin nasıl bir kez daha uçurumun kenarından döndüğünü, daha net görebiliyoruz.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Milletimize başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Bizler o gece Çin’de olmasaydık, 161 Şehidimizin arasında bizim de isimlerimiz olabilirdi, çünkü hiç birimiz, kutsal Vatanımızı o hain darbecilere ve destekçilerine bırakmayız!

Şimdi de, hangi partiye oy verdiğimize bakmadan, birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz ve maalesef o kara gecede bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisi’miz tarafından yayınlanan ve Meclis’teki tüm partilerin tereddütsüz imzaladığı ortak bildiriye uygun davranmamız gerekiyor.

Bu bizler için bir Vatandaşlık görevi ve sorumluluğudur.

Ekteki Türkçe ve İngilizce nüshalarının yanı sıra, yetkili biri tarafından Çince’ye tercüme edilecek bu ortak bildiriyi sizler de, aşağıdaki başlıkları da ekleyerek kendi çevrenizle paylaşırsanız çok memnun olurum.

– – – – –

JOINT DECLARATION BY THE GRAND NATIONAL ASSEMBLY OF TURKEY

(16th July 2016, Ankara)

土耳其人民在任何情形下都会保持团结一致。

*

Turkish people will maintain their unity and solidarity in every situation.

*

Türk Halkı her koşulda birlik ve beraberliğini sürdürecektir.

– – – – –

Böylece en azından Çin’deki kara propagandanın önüne geçerek ve Çinli dostlarımızı doğru bilgilendirerek, bu kahrolası darbe girişiminin Ülkemize daha fazla zarar vermesine engel olabiliriz.

Katkılarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Selam ve sevgilerimle.

Zafer KARADAĞ
www.harclik.net
18 Temmuz 2016, Şanghay

ZaferKaradag hakkında

www.harclik.net www.karya.biz www.gen-turk.com Email: zaferkaradag@gmail.com Cep / Whatsapp: +86-131-2753 7434 Skype / Wechat: zaferkaradag
Bu yazı Yazılarım kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.