“DUR BAKALIM N’OLACAK?” DEMEYE DEVAM EDECEKSENİZ, BEDELİNİ HEP BİRLİKTE ÖDEYECEĞİMİZİ DE UNUTMAYIN!

“DUR BAKALIM N’OLACAK?” DEMEYE DEVAM EDECEKSENİZ, BEDELİNİ HEP BİRLİKTE ÖDEYECEĞİMİZİ DE UNUTMAYIN!

ABD’nin Suriye’nin kuzeyinde açmayı planladığı Kürt koridoru BOP’un temel direğiydi, TSK’nın başarılı Fırat Kalkanı harekatından sonra, şimdi de Esad’ın Halep’i geri alması sonucu o direk kırıldı.

Bu nedenle BOP’un başarılı olması adına, CIA’in Türkiye’de de bir iç savaş çıkarmak için azami gayret göstereceğini tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok, ama Türkiye ne Libya’dır, ne de Irak’tır, biz o oyuna gelmeyiz!

İşte o sinsi senaryo gereği, fetö maşası kullanarak dün katlettikleri Rus Büyükelçinin talihsiz ölümü, 15 Temmuz ihanetinden sonra onları bir kez daha ele verdi.

Bu sayede Halkımız bundan sonraki olası provakasyonları daha sağduyulu değerlendirecek ve onların tuzağına düşmeyecektir.

İletişimin çok kısıtlı olduğu yıllarda tezgahlanan 6-7 Eylül 1955 İstanbul olayları ve 19-26 Aralık 1978 Maraş olaylarında maalesef galeyana gelen Halkımız, artık sahip olduğu ve gerektiğinde iyi kullandığı internet ve sosyal medya gücü sayesinde, o provakatörleri bir daha sevindirmeyecektir.

Cia+fetö+pkk+ışid koalisyonunun yazıp oynadığı çok sahneli bu oyunu izlemekle yetinen AKP iktidarı ise, başımıza sarmaya çalıştığı başkanlık belası için oylamada fire vermeyi göze alamadığından, kendi içindeki azılı Fetöcülere hala dokunamıyor ve “ne istediler de vermedik” dediği eski ortaklarına kıyamıyor, bu da fetö tehlikenin sürmesine ve daha çok Şehidin ocaklarımıza ateş düşürmesine sebep oluyor.

Gün birlik günüdür, bir an önce iç çekişmelere dur demek ve hem dışarıdaki düşmanlara, hem içerideki hainlere karşı tek vücut olmak zorundayız!

Bunun yolu da, sağcı-solcu, milliyetçi, muhafazakar, Türk-Kürt, Sünni-Alevi ve ocu-bucu demeden herkesi kucaklayacak bir Milli birlik hükümetinden geçer.

Demokrasilerde saygın bir argüman olarak kabul edilen Milli birlik hükümeti modeli, tam da bizim yaşadığımız türden zorlu süreçler için üretilmiştir.

Eğer “du bakali n’olacak?” misali beklemeye devam edecekseniz, bedelini hep birlikte ödeyeceğimizi de unutmayın!

Geçtiğimiz yıl büyük bir hata sonucu düşürülen bir Rus uçağının, Türkiye – Rusya arasındaki ekonomik, sosyal ve siyasal ilişkilerde yarattığı derin tahribat henüz hafızalardaki tazeliğini korurken, Rusların Büyükelçilerine yapılan bu hain suikasti Türkiye’ye mal etmeyeceklerine inanıyorum.

Ankara’da yani Türkiye’nin kalbinde bile koruyamadığımız misafirimiz, Suriye’de akan kardeş kanının durması ve ateşkesin kabulü için önemli katkılarda bulunan, Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’un taksiratını affetmesi için yüce Allah’a dua ediyor, ailesine ve Rus Halkına başsağlığı dileklerimi gönderiyorum.

Saygılarımla.

Zafer KARADAĞ
www.harclik.net
20 Aralık 2016, Şanghay

ZaferKaradag hakkında

www.harclik.net www.karya.biz www.gen-turk.com Email: zaferkaradag@gmail.com Cep / Whatsapp: +86-131-2753 7434 Skype / Wechat: zaferkaradag
Bu yazı Yazılarım kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.