“TARLADA İZİ OLMAYANIN, HARMANDA SÖZÜ OLMAZ”

“TARLADA İZİ OLMAYANIN, HARMANDA SÖZÜ OLMAZ”

Yüksek Seçim Kurulu’nun web sitesindeki (www.ysk.gov.tr) yurtdışı seçmen kütüğünde kaydı bulunan Türk Vatandaşları, daha önceki oylamalardan farklı olarak, Dışişleri Bakanlığımızın aşağıdaki açıklamasında da göreceğiniz gibi, hangi ülkede ve konsoloslukta kayıtlı olurlarsa olsunlar, yurtdışında sandık açılan ülkelerdeki herhangi bir temsilciliğimizde veya Türkiye’deki gümrük kapılarında oy kullanabiliyorlar.

Çin’de bulunan Vatandaşlarımız da, yarın (9 Nisan 2017)  Pekin’deki Büyükelçiliğimizde ve Şanghay, Guangzhou ve Hongkong’daki Başkonsolosluklarımızda oylarını kullanacaklar.

Bu vesileyle, Pekin’de, Wuhan’da, Shenzhen’de, Qingdao’da, Chongqing’de, Hongkong’da veya diğer şehirlerde ya da ülkelerde yaşayan, fakat yarın Şanghay’da olacak tüm Vatandaşlarımızı, bizlerle birlikte Şanghay Başkonsolosluğumuzda oylarını kullanmaya davet ediyorum.

Mustafa Kemal Atatürk’ün en değerli armağanı olan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalması ve kayıtsız, şartsız Türk Milleti’ne ait olan egemenliğimize sahip çıkmak amacıyla, bize “Tek Adam Anayasası”nı dayatmaya çalışan bu ucube değişiklik için ben “HAYIR” oyu kullanacağım.

Ancak, oy kullanmak kutsal bir Vatandaşlık görevidir, kararınız hayır da olsa, evet de olsa, bu referandumda mutlaka oyunuzu kullanmanızı, böylece Ülkemizin geleceğine sahip çıkmanızı ve bu demokrasi şölenini Milletçe hep birlikte kutlamamızı diliyorum.

Unutmayın; “Tarlada izi olmayanın, harmanda sözü olmaz!”

Güzel Ülkemiz ve Aziz Türk Milleti için hayırlı bir referandum diliyorum.

Selam ve sevgilerimle.

Zafer KARADAĞ
www.harclik.net
8 Nisan 2017, Şanghay

***
From: T.C. Dışişleri Bakanlığı
Sent: Saturday, March 25, 2017 8:14 PM
To: zaferkaradag@gmail.com
Subject: Anayasa Değişikliği Halkoylaması

Sayın ZAFER KARADAĞ,

Anayasa Değişikliği Halkoylamasında yurtdışı temsilciliklerimizde 27 Mart-9 Nisan 2017 tarihleri arasında sandık açılacaktır. Sandık açılacak tarih aralığı ülkelere göre farklılık arzedebilmektedir.

Yurtdışı seçmenlerin yine 27 Mart-16 Nisan tarihleri arasında sandık açılan gümrük kapılarında da oy kullanmaları mümkündür.

Yurtdışı seçmen kaydınız olması halinde yurtdışında sandık açılan herhangi bir temsilciliğimizde veya gümrük kapılarında oy kullanabilirsiniz.

Yurtdışı seçmen kaydınızın olup olmadığını ve hangi temsilciliğimizde hangi tarihlerde ve adreste sandık açılacağını “www.ysk.gov.tr” adresinden öğrenmeniz mümkündür.

En iyi dileklerimizle,

Bu e-posta T.C. Dışişleri Bakanlığı tarafından zaferkaradag@gmail.com adresine gönderilmiştir.

ZaferKaradag hakkında

www.harclik.net www.karya.biz www.gen-turk.com Email: zaferkaradag@gmail.com Cep / Whatsapp: +86-131-2753 7434 Skype / Wechat: zaferkaradag
Bu yazı Yazılarım kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.