AMAN DİKKAT! DAHA KRİZİN BAŞINDAYIZ!

AMAN DİKKAT! DAHA KRİZİN BAŞINDAYIZ!

1991, 1994, 1998, 2001 ve 2008’deki ekonomik krizlerin yıkıcı etkilerini yaşamış bir işadamı olarak, 10 Ağustos 2018 krizinin de, ne yazık ki, ağır bir yıkıma yol açacağını öngörebiliyorum.

Bir nevi artçı sarsıntılara benzer şekilde, ikinci, hatta üçüncü kuşak firmaların dahi peşpeşe konkordato ilan ettiği şu günlerde, zorunlu olarak artacak işten çıkarmalar yüzünden, binlerce Vatandaşımızın işini ve aşını kaybedeceği aşikar, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Nasıl ki Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan belliyse, aşağıdaki yazıda da ifade edildiği gibi, AKP’nin hatalı politikaları yüzünden bu krizin geleceği de belliydi!

Ancak olan oldu!

Şimdi kısır siyasi çekişmelerle krizi derinleştirmek yerine, sağduyulu yaklaşımlar sergileyerek dayanışmayı artırmak ve bir an önce gerçekçi tasarruf tedbirlerini uygulamak gerekiyor.

İktidardan bunu beklemek, bizim en büyük hakkımız!

Önümüzdeki aylarda bu krizin yıkımını daha net görecek olan Milletimizin kara kışı atlatabilmesi için, sadece Türk Lirası’nı değil, birlik ve beraberliğimizi de güçlendirmemiz lazım.

Biz çok büyük bir Milletiz, elbette bu krizi de atlatacağız, yeterki morallerimizi yüksek tutalım ve her ne pahasına olursa olsun, muasır medeniyetlere doğru giden yolculuğumuza devam edelim.

Muhtaç olduğumuz kudret, damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur!

Selam ve sevgilerimle.

Zafer KARADAĞ
www.harclik.net
18 Eylül 2018, Taşkent

ZaferKaradag hakkında

www.harclik.net www.karya.biz www.gen-turk.com Email: zaferkaradag@gmail.com Cep / Whatsapp: +86-131-2753 7434 Skype / Wechat: zaferkaradag
Bu yazı Yazılarım kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.