30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU VE MUTLU OLSUN

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU VE MUTLU OLSUN

Türk Ulusu’nu tarihten silmek için bir araya gelen 7 düvele karşı verdiğimiz Kurtuluş Savaşı, birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz takdirde, aşamayacağımız hiç bir engelin kalmayacağının, en bariz örneği olmuş ve Dünyada bağımsızlık mücadelesi veren diğer Uluslara da yol gösteren bir meşaleye dönüşmüştür.

Düşmana öldürücü darbeyi vurmak için 91 yıl önce 26 Ağustos’ta başlattığımız ve 30 Ağustos 1922’de zafere ulaştırdığımız Başkomutanlık Meydan Savaşı’nı kazanan, Gazi Mustafa Kemal Paşa ve O’nun önderliğindeki Türk Ordusu sayesinde, Vatanımız düşman işgalinden kurtarılmış, Ulusumuz bağımsızlığına yeniden kavuşmuştur.

İşte o imkansızı başaran ve Dünyaya meydan okuyarak Vatan topraklarımızı canlarıyla, kanlarıyla savunan bu büyük Ulusa layık birer evlat olmanın sorumluluğuyla hareket etmek, yaşamlarımız boyunca bizim asli görevimiz olmaya devam edecektir.

Bunu asla unutmamalı ve aramıza nifak tohumları sokmaya, bizi bölmeye, komşularımızla karşı karşıya getirmeye çalışan şer güçlerin oyununa gelmemeliyiz!

Zaten; “Yurtta sulh, Cihanda sulh!” diyerek, bize doğru yolu göstermeye hala devam eden Atamızı dinlersek, onların oyununu rahatlıkla bozar ve “Muassır Medeniyetler”e ulaşma yolundaki barış yürüyüşümüze devam ederiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, benim gibi Çin’de yaşayan Vatandaşlarımız başta olmak üzere, Büyük Türk Ulusu’nun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutluyor, bizim için, Vatanımız için, Bayrağımızın semada sonsuza kadar dalgalanması için, Ezanımızın gök kubbenin altında sonsuza kadar yankılanması için canlarını veren aziz şehitlerimizi, bize Türkiye Cumhuriyeti’ni armağan ve emanet eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, bir kez daha sonsuz saygı, sevgi ve minnetle anıyorum.

Zafer Bayramımız kutlu ve mutlu olsun, nice 30 Ağustos’lara sağlık, huzur, mutluluk, birlik, beraberlik ve bereket içinde kavuşmamızı dilerim.

Şanghay’dan selam ve sevgilerimle.

Zafer KARADAĞ
www.harclik.net
www.karya.biz
www.Gen-Turk.com
www.turkishfoodscenter.com
Tel : +86-21-5042 2420
Gsm: +86-131-2753 7434
Shanghai KARYA International Trading Co. Ltd.
Wanding Road, 100/1-903 Minhang – Shanghai 201100 CHINA

ZaferKaradag hakkında

www.harclik.net www.karya.biz www.gen-turk.com Email: zaferkaradag@gmail.com Cep / Whatsapp: +86-131-2753 7434 Skype / Wechat: zaferkaradag
Bu yazı Yazılarım kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.