ALİ KOÇ VE ATATÜRK


ALİ KOÇ VE ATATÜRK

Değerli Hemşehrim ve doktor dostum, Gülten ŞİMŞEK Hanımefendi’nin GS’li yüreğinden ve kaleminden fışkıran aşağıdaki samimi satırlar, sevgili Başkanımız Ali KOÇ’un, Türk Sporu’nda çok özlenen dostluk ortamına, daha şimdiden son derece değerli katkılarda bulunduğunun bir kanıtıdır.

Spor, barış ve kardeşlik demektir, sevgili Ali KOÇ’la birlikte, biz Fenerbahçeliler de, bu kardeşliğin pekişmesi ve bir daha zedelenmemesi için elimizden gelen azami katkıyı sağlayacağız.

Bu vesileyle, ”2018-2019 Lefter KÜÇÜKANDONYADİS Süper Lig Sezonu”nun tüm kulüplerimize ve taraftarlarına hayırlı olmasını diliyor, Avrupa Kupalarında mücadele eden tüm takımlarımıza da başarılar diliyorum.

Kalpler Beraber.

Sarı-Lacivert selam ve sevgilerimle.

Zafer KARADAĞ
Kurucu Başkan
Çin’deki Fenerbahçeliler Derneği
https://groups.yahoo.com/neo/groups/CindekiFenerbahcelilerDernegi/info
3 Ağustos 2018

***

ALİ KOÇ VE ATATÜRK

Nasıl yazıyorsun diye soruyorlar? Nasıl mı yazıyorum? Bilmiyorum. Etkileniyorum. Duygularıma hücum oluyor. Kalbime giriyor. Ya da duygularımı alt üst eden, yüreğime dokunan. Ya da bu da olmaz ki dediğimde ben de deprem yaratan. Velhasıl bana ulaşan… Beni kanatan… Acıtan… Mutlu eden… Ayaklarımı yerden kesen veya karabasan gibi üstüme gelen olaylar için naçizane bir şeyler karalıyorum. Okurlarım olarak beni yüreğinize kabul ettiğiniz için sizlere çok müteşekkirim. Okunsun diye değil de, dokunsun diye yazıyorum. Ve esas konuya gireyim.

Kendisini çok beğeniyorum. Karizması… Vizyonerliği… Tarzı ve tevazusu çok hoş. Etkileyici konuşuyor. Hepimize umut olmaya başladı. Birilerinin kalbini çalacaksan, en güzel yol sivil toplum kuruluşlarından geçiyor. Bu ülkenin en büyük camiasının atan kalbi olmak. Tüm Fenerbahçeliler hayranlıkla Ali Koç’u seyrediyor.

Nasıl bir vizyon anlatılır gibi değil. Kocaman bir perde, hepimiz seyrediyoruz ve seyrettik. Tüm ülke büyülenmiş durumda. İçi boş ceviz gibi olan insanları çok önemli bulmuyorum. İnsan gelişecek, erecek, olgunluğu ile… tavırlar ile… sempatisiyle.. hoş olmalı. Akılla tevazuyu birleştirince ortaya büyüleyici bir etki çıkıyor.

Bir GS’li olarak çok mutlu oldum Ali Koç’un başkanlığına. Fenerbahçe yeni şarkılar söylüyor. Taraftarına eliyle işaret etse, hemen herkes aynı şarkıyı söyleyebilir. Aurası kasıp kavuruyor. Nasıl bir karizma, nasıl bir karizma… Cesareti, açık yürekliliği karşısında saygıyla eğilme ihtiyacı hissettiriyor insana. Yüreği omuzlarından fazla yük kaldırıyor.

Kalbinin içine sevgiyle koymuş tüm taraftarını ve halkını. Şu an da en büyük sivil toplum kuruluşunun başkanı sıfatı ile kürsüden sarı diye bağırdığında, yıkılırcasına lacivert sesleri göğü kaplıyor. Elini kaldırsa, herkes canını bırakıp O’na koşar.. Büyüleyici durumu adeta aşık ediyor insanı.

Kabul etmek gerekli ki kocaman bir camia. Bu camianın tavrı çok önemli. Adım atsalar bir sivil toplum kuruluşu olarak yeri göğü titretirler. Fenerbahçe aktivite merkezli bir sivil toplum kuruluşu. Sporla bütünleşmiş. Sivil toplum kuruluşları bir milletin dünyaya karşı duruşunu belirleyen ve milletin kendini güçlü hissetmesini sağlayan en önemli bir kuruluş.. Her bir sivil toplum kuruluşunun, kuruluş amacı farklı olsa da birlikten güç doğar ilkesi ile bir şeyler yaratmaya çalışıyorlar. Fenerbahçe taraftarı da birlikten güç doğurdu.

Umutsun Ali Koç. Umutlarımızın geleceğimizin bir tavuk gibi yolunduğu ortamda Güneş gibi doğdun. Sen geleceksin. Sen değişimsin. Sen güzel bir rüzgarsın.. Sayın Ali Koç’un bir konuşmasındaki; ‘İyi insan olun, adil olun, merhametli olun’ söylemi hala kulaklarımda. Adaletin kutsandığı yaşam..

Atatürk’ün kurduğu ülküde olabilmek ve hep bu ülküde yürümek. Ben bir kadın olarak kazanımlarımı asla kaybetmek istemem. Ata’mın yolundayım. Ali Koç da Ata’nın yolunda. Kocaman camia Ata’nın yolunda.

Ve Ali Koç; “Önemli olan Atatürk’ün hangi takımı tuttuğu değil, hangi takımın Atatürk’ün izinden gittiğidir” diyerek, Ata’nın yolunda bir kurum olduklarını cesurca söyledi.. Cesaret karakter işi. Ve Seni Saygı ile selamlıyor. Cesaretin için alkışlıyorum Sayın Ali Koç. (Dr. Gülten ŞİMŞEK)

ZaferKaradag hakkında

www.harclik.net www.karya.biz www.gen-turk.com Email: zaferkaradag@gmail.com Cep / Whatsapp: +86-131-2753 7434 Skype / Wechat: zaferkaradag
Bu yazı Yazılarım kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.