SEÇMENİN AKLIYLA ALAY ETMEK!


SEÇMENİN AKLIYLA ALAY ETMEK!

Ülkemizde uygulanan Devlet protokolü gereği, Ankara’yı ziyaret eden Devlet başkanlarını iki bayrakla birlikte karşılamak bir gelenek olduğu ve Esenboğa’dan Çankaya’ya kadar tüm cadde ve bulvarlarda iki bayrak yanyana asıldığı halde, İnönü’nün Lyndon Johnson’u karşıladığında elinde tuttuğu bayraklardan sadece Amerikan bayrağını göstererek O’nu Amerikancı ilan etmek, hamdolsun ki benim değil ama, AKP seçmeninin aklıyla alay etmektir!

İnönü’nün iki bayrağı bir arada tuttuğunu gösteren asıl fotoğrafın, maalesef artık Hürriyet de dahil olmak üzere, hiç bir yandaş gazetenin yağ damlayan sayfalarından kayıp düşmeyeceğinden emin olan Erdoğan, pervasızca bir çarpıtma yaparak, bir kez daha “cambaza bak” şaşırtması planlamış olsa gerek, acaba biz bu haberle oyalanırken, bir uçak daha mı hibe edildi?

Eğer, Kıbrıs konusunda Türkiye’yi alenen tehdit eden Johnson’un o tarihi mektubuna cevaben; “Yeni şartlarla yeni bir Dünya kurulur, Türkiye de bu Dünyada yerini bulur!” diyerek Washington’a rest çeken İnönü Amerikancı ise, Amerika’nın atadığı BOP valiliği ile gurur duyduğunu ilan eden ve stratejik ortağım diye yerlere göklere sığdıramayan Erdoğan milyon kere Amerikancıdır!

Milletimizi kamplaştırmaya yönelik bu tür ötekileştirici söylemlerin AKP’ye bile faydası olmaz, bilakis hepimize zararı olur.

Selam ve sevgilerimle.

Zafer KARADAĞ
www.harclik.net
9 Ekim 2018, Taşkent

ZaferKaradag hakkında

www.harclik.net www.karya.biz www.gen-turk.com Email: zaferkaradag@gmail.com Cep / Whatsapp: +86-131-2753 7434 Skype / Wechat: zaferkaradag
Bu yazı Yazılarım kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.