KIZILCIK ŞERBETİM KALMADI, 2020’de ALIP GELECEĞİM


KIZILCIK ŞERBETİM KALMADI, 2020’de ALIP GELECEĞİM

Hayatımın en zor iki yılını sorarsanız, cevabım 1968 ve 2019 yılları olur.

1968, Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi’nde geçirdiğim ağır ameliyat sonrası beni felç eden ve bir haftalık ömrümün kaldığını söyleyerek taburcu eden doktora rağmen, tarifsiz acılar içinde kanserle mücadele ederek geçirdiğim, binlerce iğne yediğim, okula gidemediğim için kazandığım Türkiye Birinciği ve Türkiye Üçüncülüğü haklarımı kullanamadığım, canım Ailemle ve sevdiğim insanlarla helalleşerek ölümü beklediğim, kabus ötesi bir yıl olmuştu.

2019’da ise önce bir kalp krizi, ardından küçük bir operasyon geçirdim, yaşadığım maddi ve manevi zorluklardan kaynaklanan ağır kayıplar ve yakın çevremde yaşanan derin üzüntüler nedeniyle, kan kusarken içtiğim kızılcık şerbeti stoklarım bu yıl çok erken bitti, inanın kabus gibi bir yıldı.

İşte bu yüzden, aylardır, ne ilk göz ağrım olan HARÇLIK’ta yazabildim, ne de sosyal medya hesaplarımı takip edebildim. Mesaj ve yorumlarına cevap veremediğim tüm dostlarımın, okurlarımın ve takipçilerimin affını ve anlayışını istirham ediyorum.

Umutla beklediğim ve çok güzel geçeceğine inandığım 2020’nin Aileme, Dostlarıma, sevdiklerime, sevenlerime, Türk Milletine, Özbek Kardeşlerimize, İslam Alemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk, adalet, demokrasi, barış, birlik, başarı, refah, bol kazanç ve bereket getirmesini diliyor, yeni yılınızı can-ı gönülden kutluyorum, inşallah her şey gönlümüzce olacak.

Selam ve sevgilerimle.

Zafer KARADAĞ
www.harclik.net
31 Aralık 2019, Taşkent

ZaferKaradag hakkında

www.harclik.net www.karya.biz www.gen-turk.com Email: zaferkaradag@gmail.com Cep / Whatsapp: +86-131-2753 7434 Skype / Wechat: zaferkaradag
Bu yazı Yazılarım kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.