TRUMP, ERDOĞAN’A; “CAMBAZA BAK” DİYOR! SAKIN HA!

TRUMP, ERDOĞAN’A; “CAMBAZA BAK” DİYOR! SAKIN HA!

Kasım Süleymani’nin katlinden 5 saat önce yaptıkları telefon görüşmesinde, muhtemelen Trump Erdoğan’a demiştir ki; “Ben seni ve Türkiye’yi çok seviyorum, özellikle Mecidiyeköy’deki Trump Towers’dan bakınca İstanbul daha güzel görünüyor, hele bir de seninle Boğaz’da balık-ayran (!) yaptık mı, oooof of!”

Ne yani? Daha iki gün önce Bağdat’taki ABD Büyükelçiliğine saldırıp, yakıp yıkan o İranlı general için gıkını çıkarmayan Erdoğan’a; “haberin olsun bizim elçiliğin intikamını almak için birazdan ona bir suikast düzenleyeceğiz” demesini mi bekliyordunuz?

Zaten, Erdoğan İran’la birlikte yas tutup ABD’ye saydırınca, Trump da “iyiki ağzımdan kaçırmamışım” demiştir.

Suriye’de Rusya ile birlik olup ABD’nin çanına ot tıkayan şanlı Türk Ordusu, şimdi de Libya’da yine ABD’ye karşı savaşmaya giderken (ben Libya’ya asker göndermemize karşı olsam da, Mehmetçiklerimizin burnu dahi kanamasın diye Allah’ıma yalvarıyorum, gazamız mübarek olsun), Donald efendi suikastin kallavisini bize yaptı ve heybesindeki büyük turpu çıkarıverdi!

Hatırladınız mı? ABD’nin ypg yani pkk’lı it sürüsüne 33 değil, 33.000 (otuzüçbin) TIR dolusu ağır silahlar gönderdiğini bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan öğrenmiş ve büyük şok yaşamıştık.

İşte o silahların çoğunu emaneten teslim alan ypg, ABD’nin dün bölgeye gönderdiği (şimdilik!) 4.000 askere geri verecek.

Peki neden?

Çünkü ABD’nin asıl niyetinin, Kuzey Irak’ta Kürt devleti kurmak olduğunu sağır sultan bile biliyor ve ben de sırf Barzani’nin uyduruk referandumu işe yaramadı diye o meşum BOP hedefinden vazgeçtiklerini düşünecek kadar öngörü fukarası değilim!

İşte aynı planı ısıtıp yeniden uygulamaya koydular!

Ankara’nın Erbil’de bir emrivaki ile karşı karşıya kalmaması için bundan sonraki adımlarını çok daha dikkatli atması şarttır!

Tabii ki; “Yurtta sulh, cihanda sulh!” ama, kırmızı çizgilerimize basılmadığı sürece…

Allah korusun, eğer yanılır şaşar da bir Kürt devleti ilan ederlerse, o zaman bizim de hiç tereddütsüz Musul ve Kerkük’ü asıl ait oldukları yere, yani kutsal Vatanımıza ilhak etmemizdir muradım.

Hadi bakalım Sam emice, maçan sıkıyorsa buyur, şah ordaysa mat burda!

Selam ve sevgilerimle.

Zafer KARADAĞ
www.harclik.net
6 Ocak 2020, Taşkent

ZaferKaradag hakkında

www.harclik.net www.karya.biz www.gen-turk.com Email: zaferkaradag@gmail.com Cep / Whatsapp: +86-131-2753 7434 Skype / Wechat: zaferkaradag
Bu yazı Yazılarım kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.