ŞİMDİ THY İLE DE UCUZA UÇMAK MÜMKÜN…

ŞİMDİ THY İLE DE UCUZA UÇMAK MÜMKÜN…

Merhaba, “Hem TK ile uçup musakka yemek istiyorum, hem de bir SQ bileti kadar az ödemek istiyorum!” diyenlere bir müjdem var. :)

Çin – Türkiye uçuşlarınızı, Dubai, Doha, Moskova ya da Singapur yerine, Japonya aktarmalı yaparsanız, Türk Hava Yolları’dan da ucuz bilet alabilirsiniz.

Aslında bu güzel haberin arkasında çok can sıkıcı bir trajedi yatıyor, şöyle ki…

Bu yılın başında IŞİD canavarları tarafından başları kesilerek infaz edilen Haruna Yukava ve Kenji Goto adlı, biri gazeteci iki Japon rehineden sonra, Türkiye’ye giden Japon turistlerin sayısı adeta dibe vurdu.

Zaten, Nevşehir’in Göreme Beldesi’nde 22 yaşındaki Japon turist Mai Kuriharac’ın bıçaklanarak öldürülmesi ve arkadaşı aynı yaştaki Hoshie Teramatsu’nun da yaralanması henüz hafızalardaki tazeliğini koruyordu, bu tatsız haberlere bir de son yıllarda Kapadokya’da yaşanan talihsiz balon kazaları eklenince Japon turistlerin Türkiye tutkuları büyük darbe aldı.

İşte bu nedenlerden dolayı, THY’nın Japon turizm acentelerine çok düşük fiyatlardan bilet vermesine rağmen, İstanbul – Tokyo ve İstanbul – Osaka uçuşlarındaki doluluk oranları hala düşük seyrediyor.

Çin’de yaşayan Vatandaşlarımız, Japonya’da yaşanmakta olan ve inşallah kısa süreceğini umut ettiğim bu krizi, bir fırsata dönüştürebilirler ve paramız yine güzel Ülkemizde kalır.

Selam ve sevgiler.

Zafer KARADAĞ
www.harclik.net
www.karya.biz
zaferkaradag@gmail.com
1 Temmuz 2015, Şanghay

ZaferKaradag hakkında

www.harclik.net www.karya.biz www.gen-turk.com Email: zaferkaradag@gmail.com Cep / Whatsapp: +86-131-2753 7434 Skype / Wechat: zaferkaradag
Bu yazı Yazılarım kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.