KEŞKE O GÜN YANILAN BEN OLAYDIM!.. KEŞKE UMUTLARIMIZ BUGÜNKÜ KADAR ÖRSELENMESEYDİ!..

Milletçe başımız sağolsunKEŞKE O GÜN YANILAN BEN OLAYDIM!..

KEŞKE UMUTLARIMIZ BUGÜNKÜ KADAR ÖRSELENMESEYDİ!..

Bugün Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde meydana gelen terör saldırısında 30 Vatandaşımız hayatını kaybetti, yüze yakın yaralının tedavisine devam ediliyor.

Hayatını kaybeden Vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.

Nisan 2011’den beri Suriye’de devam etmekte olan kardeş savaşına müdahil olan ve rejim karşıtı silahlı güçlerin yanında yer alan Türkiye, böylece Atatürk’ün “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” ilkesini yerle bir etmişti!

Bu da yetmezmiş gibi, muhalif güçlerin geceyi Türkiye’de geçirdikten sonra sabah Suriye’ye geçip çatışmalara katılmasına göz yumarak, tarihi bir de hata yapmıştı (http://webtv.hurriyet.com.tr/2/39146/0/1/sinir-degil-yol-gecen-hani.aspx).

O günlerde kaleme aldığım bir makalemde; “Rüzgar eken, fırtına biçer!” diyerek AKP Hükümetini kendimce uyarmış, sınırımızı yol geçen hanına çevirenlerin bir gün kendi elimizde patlayan bombalara dönüşebileceğine dikkat çekmeye çalışmıştım.

Keşke o gün yanılan ben olaydım!..

Keşke umutlarımız bugünkü kadar örselenmeseydi!..

Ümit ederim ki, Suruç’ta bu insanlık dışı katliamı tezgahlayanlar en kısa zamanda yakalanır ve Milletimizin birlik ve beraberliğini hedef alan başka terör olayları yaşanmaz.

En içten teessürlerimle.

Zafer KARADAĞ
www.harclik.net
20 Temmuz 2015, Şanghay

ZaferKaradag hakkında

www.harclik.net www.karya.biz www.gen-turk.com Email: zaferkaradag@gmail.com Cep / Whatsapp: +86-131-2753 7434 Skype / Wechat: zaferkaradag
Bu yazı Yazılarım kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.